Švestky sušené bez SO2

Kód: 3120/100 3120/250 3120/500 3120/101 Zvolte variantu
Neohodnoceno
29 Kč 69 Kč 139 Kč 279 Kč od 29 Kč 25,22 Kč bez DPH 60 Kč bez DPH 120,87 Kč bez DPH 242,61 Kč bez DPH od 25,22 Kč bez DPH
Momentálně nedostupné Momentálně nedostupné Momentálně nedostupné Momentálně nedostupné Zvolte variantu
Varianta

Švestky Ashlock BIO nesířené.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Lahodné vypeckované švestky se hodí nejen na vaření, ale také jako rychlá svačinka během celého dne.

A proč? Protože sušené švestky Vás skvěle zasytí a přestane Vás honit mlsná.
A chuťově samy o sobě jsou vynikající, protože jsou slaďoučké! Těžko uvěřit, že neobsahují žádný přidaný cukr!
Jsou navíc velice bohaté na vlákninu a neobsahují téměř žádný tuk, takže je můžete mlsat bez výčitek!

Zkusili jste je přidat do vašeho zeleninového salátu?
Netradiční, ale zajímavá kombinace, určitě stojí za to vyzkoušet!"

Sušené švestky potlačují chuť k jídlu. Stačí dát si malou hrst a díky nerozpustné vláknině, která je v nich obsažená, bleskurychle zaženeme hlad. A do takových situací se kvůli uspěchané době dostáváme bohužel stále častěji. Kromě toho si při mlsání sušených švestek dopřejeme v koncentrované podobě i cenné vitamíny, minerály, fytonutrienty a další nenahraditelné přírodní látky.

Dají se výborně skladovat, jsou trvanlivé a hlavně – jejich sladká, lahodná dužina zažene naši touhu mlsat nezdravé pamlsky.

Slivoň švestka: Tak zní oficiální název stromu, kde chutné, tmavě fialové plody dozrávají.

Ze švestek se pálí vynikající slivovice, která má hlavně na Moravě svoji nezpochybnitelnou tradici. Stejně tak se z nich připravují i báječná povidla. Věděli jste, že čerstvé švestky, když je natrháme ze stromu, obsahují až 90 % vody?

-Vitamíny A, B, C, E, H a K přispívají velkou měrou k celkové rovnováze našeho organismu.

-Jsou solidní zásobárnou kvercetinu, což je látka, která pomáhá likvidovat škodlivé volné radikály. Stejně fungují i antokyany – to jsou přírodní barviva, díky nim mají švestky sytě modrou, až fialovou barvu.

-Obsahují důležité přírodní kyseliny, třísloviny, z minerálů a stopových prvků je to draslík, fosfor, vápník, železo, chlór, selen a sodík.

-Výhodou je i nízký glykemický index, který znamená nejen pomalé, šetrné uvolňování cukru do krve, ale hlavně je zárukou, že nám tak rychle nevytráví.

-Možností, jak si na nich pochutnat, je nepřeberné množství. Vegetariáni, vegani a přívrženci alternativních druhů stravování, stejně jako sportovci, je konzumují samotné, jen tak. Výborně chutnají máčené v čokoládě – jakmile je jednou ochutnáte, nebudete chtít přestat.